نمونه قرار سقوط دعوی در دیوان عدالت اداری که درزیر درج می گردد متعاقب انصراف کلی موکل از دعوی صادر شده است.
گفتنی است طبق ماده 46 قانون تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب 1392 : شاکی میتواند قبل از صدور رأی، از شکایت خود به کلی صرفنظر نماید. در این صورت، قرار سقوط شکایت صادر میشود و همان شکایت مجدداً قابل طرح نیست.
نمونه قرار سقوط دعوی در دیوان عدالت اداری
شماره دادنامه:9909970904200471
مرجع رسیدگی : شعبه چهل و پنجم دیوان عدالت اداری به تصدی محمد سهراب بیگ
شاکی آقای ……. با وکالت آقای مسعود فریدنی به نشانی تهران،میدان فردوسی،روبروی خ ویلا،ابتدای کوچه براتی پلاک 16 طبقه 6 واحد 11
طرف شکایت :1- هیات تجدیدنظر رسیدگی به تخلفات در آزمون های سراسری 2- سازمان سنجش و آموزش کشور
موضوع شکایت و خواسته : نقض دادنامه شماره … مورخ 9/6/1398
به تاریخ 9/4/1399 در وقت فوق العاده ، جلسه شعبه چهل و پنج دیوان عدالت اداری به تصدی امضاء کننده ذیل تشکیل است ، پرونده کلاسه…تحت نظر قرار دارد.
گردشکار
وکیل شاکی موصوف دادخواستی به طرفیت متشکی عنه صدر البیان مارالاشاره تقدیم دیوان عدالت اداری نموده که در مورخ 21/10/1398 به این شعبه ارجاع و پس از جری تشریفات قانونی به کلاسه فوق ثبت شعبه گردیده و سپس دستور تعیین وقت نظارت و ارسال نسخه ثانی دادخواست و ضمائم به نشانی طرف شکایت صادر و نهایتا در مورخ 20/3/1399 پاسخ مشتکی عنه واصل که به شماره 699471 ثبت دفتر اندیکاتور شعبه گردیده است . شاکی در شرح شکایت خود اجمالاً بیان نموده (( نسبت به رای صادره معترض و تقاضای رسیدگی و صدور رای شایسته بشرح ستون خواسته مورد استدعاست )) سپس طی لایحه ایی تقاضای انصراف کلی از شکایت مطروحه را نموده است . )) طرف شکایت نیز به طور خلاصه اعلام نموده (( رای صادره کاملا منطبق با قوانین مربوطه بوده و هیچگونه حقی از شاکی ضایع نگردیده لذا رای به رد شکایت مورد تقاضاست . )) اینک این شعبه دیوان با احراز کفایت رسیدگی ، ضمن اعلام ختم دادرسی ، با استعانت از خداوند متعال و تکیه بر وجدان و شرف بشرح آتی مبادرت به انشاء رای می نماید.
رای دیوان
در خصوص شکایت آقای………….فرزند …………با وکالت آقای مسعود فریدنی به طرفیت متشکی عنهمای مارالاشاره بخواسته صدر البیان ، با بررسی و تدقیق کافی در جامع اوراق و محتویات پرونده ، از آنجا که وکیل شاکی در مورخ 3/4/1399 طی لایحه ای که به شماره 718016 ثبت دفتر اندیکاتور و سپس ضم پرونده گردیده ، از شکایت خود به کلی صرف نظر نموده و با عنایت به اینکه تقاضای مذکور قبل از اعلام ختم دادرسی و صدور رای تقدیم این مرجع گردیده ، فلذا با اختیار حاصله از ماده 46 قانون تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب 1392 ، قرار سقوط شکایت را صادر و اعلام می گردد . این قرار وفق ماده 65 قانون مرقوم ظرف بیست روز از تاریخ ابلاغ قابل اعتراض در شعب محترم تجدیدنظر دیوان عدالت اداری خواهد بود ./27
دادرس شعبه چهل و پنجم دیوان عدالت اداری
محمد سهراب بیگ
این مطلب با موضوع نمونه قرار سقوط دعوی در دیوان عدالت اداری تدوین گردیده است